Cart 0

Brand-01


DASC International Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 22 Januari 2020 dan dimiliki oleh YAM Dato’ Seri Diraja Sharifah Azwan Syed Putra Jamalullail bersama Dr Nurhidayah Roslan (Dr Anne) dan YM Tengku Aressa Helanie Tengku Abdul Halim. Kini DASC telah menjadi salah sebuah syarikat pengedar produk yang berasaskan lebah kelulut dan bahan semulajadi di bawah jenama Dr Anne Skincare.

Kepakaran DASC adalah di dalam penghasilan produk penjagaan kulit yang menawarkan solusi anti-penuaan khas buat golongan berkulit kering dan sensitif. Kesemua produk DASC mendapat sentuhan formulasi eksklusif dari Dr Anne sendiri selaku saintis utama dalam pembangunan dan penyelidikan produk. Malah ia juga satu-satunya pengedar produk micellar water terawal di Malaysia yang mengandungi nano micelles dari ekstrak tumbuh-tumbuhan asli dan telah mendapat pengiktirafan dari NanoTrust Malaysia sebagai genuine nano product.

Visi DASC adalah untuk memainkan peranan global utama dalam arus perdana pasaran penjagaan kulit melalui integrasi menegak dan globalisasi strategik menjelang tahun 2025. Misi syarikat 2021 meliputi aspek kejayaan penjenamaan melalui pendekatan saintifik dengan produk dan kedudukan pasaran yang tepat.
Perjalanan Kejayaan Dr Anne Skincare

As-Seen-On